PDF Afdrukken E-mail

Energie is hot, overal hoor je over duurzame bronnen en besparen. GroenBesparen.nl heeft als hoofddoel het informeren op het gebied van energie. En dat vind je op deze pagina! 


Links in het menu is het onderdeel Energie in de volgende kopjes opgedeeld:


Energie Nieuws

Bij Energie Nieuws worden de laatste energieweetjes van het internet bij elkaar geschraapt met gebruik van de technologie van Google Nieuws. Het leuke daarvan is dat bij Energie Nieuws het allerlaatste energienieuws dat op Nederlandse nieuwssites te vinden is bij elkaar word gezet. Van besparen tot duurzame bronnen, en van zonnepanelen tot windturbines: je vind er al het energienieuws dat je zoekt.


Energie Besparen

Energie Besparen is het hoofddoel van de site. Hier geven wij bespaartips: van kleine, snelle, kostenloze tips tot grote investeringen die op termijn grote besparingen leveren. We vermelden ze allemaal, en mis je er een? Schroom niet ons een suggestie te mailen via contact!


Energie Standpunt

Bij Energie Standpunt word een bijzonder nieuwsitem rond energie uitgelicht met een stelling. Als bezoeker kun je op die stelling reageren, en zo mee discussiëren met andere bezoekers en ons over het standpunt!